A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Valóságshow indul magyar zenészekkel

Vágólapra másolva!
Négy magyar zenész (köztük Ganxsta Zolee és Mester Tamás) hét hétre összeköltözik, hogy azután közös dalokkal rukkoljanak elő.
Vágólapra másolva!

Mindenekelőtt siessünk leszögezni, hogy a résztvevők mindegyike tiltakozik a valóságshow megnevezés ellen - a TV2 Favorit-ja azonban minden pénteken külön rovatban számol be az átmeneti zenekar mindennapjairól, így a tévés formátumot tekintve csak annyi a különbség, hogy itt nincsenek heti kiesők.

A négy zenész hét hétig együtt marad, és próbálja beindítani a Jack Jack nevű formációt. Ganxsta Zolee ezúttal a háttérben marad (dobolni fog), az énekes szerepét Mester Tamás tölti be. A gitáros a Hooligansből ismert Tóth Tibor, a basszusgitáros pedig a Supernem frontembere, Papp Szabolcs lesz - aki már csak azért is örül ennek a szerepnek, mert ezúttal nyugodtan dohányozhat a színpadon is.

A zenekar - mint a Mokká-ban elmondta - még azt sem tudja, milyen stílusban fog játszani. Ganxsta az Exploited, illetve a Ramones felé próbálta terelni az irányt, de Mester Tamás nem is ismeri ezeket az együtteseket. Mindenesetre annyit kikötöttek, hogy Ganxsta nem rappelhet, szigorúan rockzenét szeretnének csinálni. "Nem a világ legjobb lemezét akarjuk összehozni, egyszerűen csinálni akarunk egy albumot" - fogalmazott Papp Szabolcs.

Az egyetlen közös nevezőnek azonban eddig csak a "májcsere" tűnik, ahogy Ganxsta nevezte a közös italozást. (A zenekar neve is egy ismert whiskey-márkára utal, azért duplázva meg annak első felét, mert Papp erősen dadog.) Reméljük, azért közös dalok is születnek két pohár között: a legjobb dalból a tervek szerint klip is készül, a hét hetes együttlakásról pedig egy nagyfilmet forgatnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!