A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kórházban a Knight Rider új hőse

Vágólapra másolva!
Megsérült a forgatáson az új Knight Rider főhőse, Justin Bruening - a színészt kórházba szállították, de már jól van.
Vágólapra másolva!

Azt már megszokhattuk, hogy a Knight Rider eredeti főszereplője, David Hasselhoff időről időre kórházba kerül, mert valami baleset éri részegen. Most sorozatbeli fiát, vagyis az új széria központi alakját, Justin Brueninget is kórházba kellett szállítani, mert komolyabb térdsérülést szenvedett a forgatáson.

A színész pénteken, egy harcjelenet felvétele közben sérült meg. A produkció egyik munkatársa elmondta az Access Hollywood-nak, hogy Brueninget "bevitték a kórházba, ahol már kezelték és ki is engedték. Jó állapotban van és várja, hogy visszatérjen a munkához".

Bruening egyébként Michael Knight fiát, Mike Tracert fogja alakítani az eredetileg 1982 és 1986 között futott Knight Rider új feldolgozásában - a színészt ezelőtt az ABC szappanoperájában, az All My Children-ben láthattuk szerepelni.

A történetben feltűnik David Hasselhoff is, aki húsz év után újra eljátssza Michael Knight szerepét. A női főszerepet egy ugyancsak szappanoperából (a The Young and the Restless-ből) érkező színésznő, Deanna Russo alakítja, és már bemutatták az új KITT-et is, "aki" ezúttal nem egy Pontiac, hanem egy Ford Mustang lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!