Lost: három villanás a múltból

Vágólapra másolva!
Találtunk három régi képet a Lost szereplőiről, még azokból az időkből, mikor nem voltak világszerte ismert arcok.
Vágólapra másolva!

Meglett a Lost-Eltűntek három szereplője: az első fotón szereplő férfi például nem más, mint Terry O'Quinn. Talán olyanok sem ismernék fel elsőre, akik a Lost rendszeres nézői, ugyanis a John Locke-ot alakító színészről 21 éve készült a kép. Játszott Az elnök emberei-ben, a Millennium-ban, az Alias-ban, a kép pedig A mostohaapa (The Stepfather) című film forgatásáról való.

Josh Holloway szintén színészkedett már jóval a Lost előtt, tehát nem a cinikus-gunyoros Sawyer az első karaktere. Feltűnt A Helyszínelők-ben, az Angel-ben, többek közt, de 1993-ban például az Aerosmith Cryin című dalához készült klipben csibészkedett, egészen addig, amíg Alicia Silverstone alaposan helyben nem hagyta.



A harmadik kép nem az előző évezredben készült, így a férfi is hamarabb felismerhető: Daniel Dae Kim látható rajta, aki Jin Kwon, azaz 2004 (a Lost indulása) előtt is látott már kamerát. Az USA-ban felnőtt Kim a 24-ben bukkant fel többször, a képen épp Sharry Palmert, az Egyesült Államok elnökének feleségét tartóztatja le rezzenéstelen arccal. Szerepelt korábban a Vészhelyzet-ben, az Angel-ben, de a nagy áttörést nem a 24, hanem a szigetes sorozat hozta meg neki. "Bárcsak azt mondhatnám, hogy kifejezetten engem kerestek a szerepre! Igazából annyi történt, hogy az ügynökömet hívták, hogy olyan koreai kell, aki beszél is koreaiul - így kaptam meg a szerepet" - emlékezett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!