A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Indul a Balatoni Nyár

Vágólapra másolva!
Napsütötte üdülőhelyekről, sülthalszagú nyaralótelepekről bejelentkezni nem lehet különösen nyomasztó nyári munka: újra jön a Balatoni Nyár az MTV-re.
Vágólapra másolva!

Idén is lesz Balatoni Nyár az MTV-n: ott nem lehet igazán büntetésnek felfogni a nyári munkát, hiszen egy tó körüli sportprogramokról, gasztronómiai és kulturális eseményekről kell tudósítani, ellenőrizni kell néha a strandok állapotát, a fagyi és a vattacukor állagát, a kompok menetrendjét. A vágóhídi béllapátolás például mindenképp elkedvetlenítőbb elfoglaltság lehet.

A Labdarúgó Eb nyitónapjától az Olimpia zárónapjáig, azaz június 7-étől augusztus 24-éig minden este friss hírek várják a tópartra készülőket a fél nyolcas Híradó után. A műsor mindennap friss információkat nyújt a tó körül zajló eseményekről, valamint a szálláskereséstől az eligazodásig ötletekkel és programajánlatokkal segíti a nyaralókat, illetve a tóhoz készülőket.

A hét minden napján a műsorban a helyszíni tudósítások, közlekedési hírek, szabadidős és kulturális ajánlók mellett az időjárásról, a vízminőségről is beszámolnak az MTV munkatársai. Az aktualitásokról, a pontos és első kézből származó információkról a Magyar Televízió kitelepült stábja és a tó körül cirkáló riporterei gondoskodnak, akik a pécsi, szegedi és miskolci körzeti stúdió munkatársaival közösen készítik a műsort. A Balatoni Nyár stúdióját ezúttal Balatonaligán, a kikötő mellett alakítja ki a köztévé, ahonnan - kétheti váltásban - Csorba Viktória (31) és Gmoser Zoltán (30), a Híradó riporterei köszöntik a képernyő előtt ülőket.

Forrás: [origo]

2007 nyarán 116 helyszíni riportot, 174 programajánlót és 50 élő Híradó-bejelentkezést közvetített az MTV a Balaton partjáról. Az ötperces magazint esténként közel hétszázezren kísérték figyelemmel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!