A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNKrizsán Xénia
19:35AtlétikaHétküzdés - súlylökés
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Díjnyertes sorozat az MTV-n

Vágólapra másolva!
Aki annak idején lemaradt volna a brit titkosszolgálat, az MI-5 mindennapjait bemutató sorozatról, az most bepótolhatja az m2-n.
Vágólapra másolva!

Június 2-án, hétfőn indul útjára a Magyar Televízió kettes csatornáján a Titkos szolgálat - MI-5 című sorozat (MI-5 - Az elit alakulat címen is ismerhetjük), amely a brit biztonsági szolgálat mindennapjaiba nyújt betekintést - ezek a napok pedig elég izgalmasak, tekintve, hogy a titkosügynököknek különböző terrorcselekményekkel, fegyverkereskedelemmel és drogügyletekkel kell szembenézniük.

Persze került a történetbe magánéleti szál is, illetve munkahelyi konfliktusokba, a központban folyó hatalmi harcokba is bepillanthatunk. Az angol sorozatot a világ számos országában vetítették, hazájában pedig több szakmai díjat kapott, például a brit filmes és televíziós akadémiától (BAFTA) vagy a BBC-től.

A széria 2002-ben indult hódító útjára, ebben az évben pedig már spin-offját is képernyőre küldik, Spooks: Code 9 címmel. Az m2 az első 46 epizódot tűzi műsorára, melyek közül az első egy ellentmondásos témával, az abortusszal foglalkozik. A dolog úgy kerül a titkosszolgálat fókuszába, hogy az Életért mozgalom egyik terroristája megöl több, abortuszt vállaló és végző orvost.

Az izgalmas sorozat hétfőtől csütörtökig, minden nap 21 órától kerül adásba. Közben az m1 elővette a 24 második évadját, melynek epizódjait hétköznaponként követhetik a nézők.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!