Sváby vetélkedővel tér vissza

Vágólapra másolva!
Hamarosan a próbafelvételeknél tart Sváby András új tévéműsora, amelyben a televíziós ezúttal nem jelenik meg a képernyőn.
Vágólapra másolva!

További másfél évig nem tervezi, hogy képernyőzésre adja a fejét Sváby András, a TV2 egyik fő műsorkészítője, az Interaktív egykori társtulajdonosa, ügyvezetője, a TV2 műsorvezetője, aki tavaly szeptemberben hagyta el a csatornát. Sváby tavasszal meglepetésre az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában tűnt fel, majd a napokban a Reggeli-ben jelent meg pár perc erejéig, hogy a képernyőn keresztül is gratuláljon Stohl Andrásnak újszülött kislányához.

Az [origo]-nak Sváby elmondta, nem lehetetlen, hogy időnként felbukkanjon a képernyőn, de műsort vezetni egyelőre nem akar: "Olyan dolgokra természetesen nyitott vagyok, amit meg tudok és szeretek is csinálni, de ezt a fajta irányt egyelőre nem látom a mai televíziózásban. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem csábulok el néha."

Sváby hozzátette, továbbra is nagyon kedveli a televíziózást, ám az életében most máshova helyezte a hangsúlyt: "Azt hiszem, soha nem fogok szakítani a televízióval, de az életem egyelőre a tévén kívül van, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Úgy is mondhatnám, hogy túl vagyok a gyászéven, így semmiféle rossz érzés, irigység nincs bennem. Úgy gondolom, mindenki nyugodtan csináljon olyan műsort, amilyet akar."

Ma korántsem néz annyi tévéműsort, mint TV2-es korában, ám a Napló-ba többnyire belenéz: "A TV2-n a mai napig ott a nyomom: az Aktív, a Jóban Rosszban, a Mokka és a Napló ott vannak a képernyőn. Ezeknek a műsoroknak nem tudok nem drukkolni, hiszen többnek még a nevét is én adtam. A Napló-t például, ha tehetem, megnézem. Az se tölt el jóérzéssel, hogy a távozásom óta beindított új műsorok többnyire buknak a TV2-n és az egykori kedvenc, a Megasztár sem olyan már, mint amilyennek én szerettem. Sok volt kollegával a mai napig közeli barátságban vagyok annak ellenére, hogy az RTL vezetőségével ma jobb a viszonyom, mint a TV2 managementjével."

Sváby András legújabb tévéműsoráról csak annyit árult el, hogy úgy nevezett game show típusú, vagyis vetélkedő műsorról van szó: " Egyszerre négy dolog is foglalkoztat, de inkább négy és fél, de ezeket nem nevezhetem meg, mert akkor elrontanám a lényeget. Dolgozom saját tévéműsoron is, ami egyelőre pilot-fázisban van, de el kell mondanom, hogy nem fogok megjelenni benne, a háttérben maradok." Sváby olyannyira hátat fordított a médiának, hogy bár a közelmúltban több felkérést is kapott, még a rádiózásra is nemet mondott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!