A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Furcsa szerepben a legendás komikus

Vágólapra másolva!
Chevy Chase Svédországba érkezett a hétvégén: nem vakációzik, hanem egy helyi szitkom stábjának segít.
Vágólapra másolva!

Chevy Chase-t leginkább az idióta Clark W. Griswoldként ismerhetjük, aki a Családi vakáció-ban és folytatásaiban kergetett őrületbe gyakorlatilag mindenkit, aki az útjába akadt. A komikus ezenkívül olyan filmek főhőse volt, mint az Óvakodj a törpétől, a Három amigó vagy a Semmit a szemnek.

A színész most egy svéd szitkomban mókázik, melynek alkotói direkt az ő számára írtak egy szerepet. Chase a Hjälp! című sorozat nyolc epizódjában jelenik meg: a széria a Help! című angol produkció skandináv változata, egy pszichológus és páciensei kapcsolatát mutatja be.

Chase egy külföldi tudósítót, Dan Cartert fogja játszani, aki épp Svédországban tartózkodik, amikor a neje kirúgja őt, ráadásul a hitelkártyáját is leblokkolja. Carter érthető módon kiborul, és éppen a főszereplő pszichológushoz fordul bajával.

Az újságíró aztán egy másik karakterrel is kapcsolatba kerül, akit Johan Rheborg svéd komikus jelenít meg: a színész különösen örült annak, hogy együtt dolgozhat Chase-szel, hisz az egyike fiatalkori bálványainak.

Hasonlóképp lelkes a műsort leadó TV4 programigazgatója, Fredrik Alefark is: "Csodálatos érzés, hogy egy ilyen legendás komikust, mint Chevy Chase, bemutathatunk a nézőinknek" - nyilatkozta a svédországi híreket angolul közvetítő The Local magazinnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!