Újabb nő szabadult a Celeb-táborból

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub reality-jében ma a legkevesebb szavazatot az olimpikon kajakozó, Janics Natasa kapta, így már össze is pakolt, és hamarosan indul Magyarországra.
Vágólapra másolva!

A szereplők fele szomorkás mélabúval konstatálta a mai élő adásban, hogy maradnia kell a táborban, ami nem is csoda, mert a vágott anyagban is egyre többször tűnnek fel apátiába süppedt, búskomorság jeleit mutató játékosok. "Volt, amikor nehezen bírtam. Néha kibírhatatlan vagyok, betegen nehezen bírom, néha fájt a gyomrom is. A kiabálását többször is megbántam, de nem szeretem, ha nem igaz dolgokat mondanak rám" - magyarázta a kajakozó, mikor kiderült, hogy ő mehet haza.

A műsorvezetők kérdésére elmondta, hogy nem biztos abban, hogy szép emlék lesz. "Nem tudom még, nem döntöttem el. Most sem hiszem el, hogy kinn vagyok. A kaja miatt nagyon ki akartam jönni, kevés volt és nem volt nagyon finom. A társaság miatt maradtam volna. Az esti szórakozás kellemes emlék lesz, a csótányok már nem. Ha volt kaja, bor, akkor esténként jól éreztük magunkat" - fejezte be.

A műsor második szériája jövő szerdáig tart. Nézz sok képet itt! Minden fontos dolog a műsorról itt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!