A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Egyre drágább lesz a nevetés

Vágólapra másolva!
Az itthon is látott Két pasi - meg egy kicsi című szitkom gyártója 49 millió dollárt követel a CBS-től, ami viszont nem fizet, így előbbi bírósághoz fordult.
Vágólapra másolva!

A Két pasi - meg egy kicsi, ami itthon a Viasat3 műsorában látható, az egyik legjövedelmezőbb szituációs komédia az USA-ban, mivel viszonylag olcsó, de emellett hatalmas nézőtábort, így sok hirdetőt vonz. A perre menő gyártó, a Warner Bros szerint a szerződés alapján jár a stúdiónak 49 millió dolláros kompenzáció, mert a ötödik és hatodik évadot is berendelte a CBS - és a dokumentum arról is rendelkezik, ilyen esetben mennyibe kerül egy-egy korábbi rész.

A Two and a Half Men epizódjait jelenleg 1,2 millió dollárért állítja elő a Warner Bros, mely szerint a CBS százmillió dolláros bevételre tesz szert a komédiával, miközben csak 750 ezer dollárt fizet a stúdiónak egy-egy részért. A CBS hivatalosan nem kommentálta az ügyet.

A sorozat főszereplője, a korábban moziból ismert Charlie Sheen, aki flegma, cinikus, de nőknek igencsak tetsző agglegényt alakít. A TV Guide szerint a komédiasorozat miatt a legjobban fizetett tévés színészek közt van, 20 millió dollárt kasszíroz egy évben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!