Leléphet a Spangli hősnője

Vágólapra másolva!
Megunta a Spangli-t Mary-Louise Parker, elképzelhető, hogy dobbant a hatodik évad után.
Vágólapra másolva!

Legalábbis erről számolt be a New York Post, amely belső értesülésre alapozta információját. A nálunk Spangli (korábban Nancy ül a fűben) címmel vetített Weeds hősnőjének, Mary-Louise Parkernek a hatodik évadra még megvan a szerződése, a színésznő annak lejártával hagyná ott a sorozatot.

Ha döntését akkor is tartja, az valószínűleg a széria végét jelentené, hisz a kisvárosi anyuka dílerkedése nemigen lenne érthető a kisvárosi anyuka nélkül. "Majd meglátjuk, hogy lesz-e értelme folytatni, mindenesetre nélküle nem ütőképes a show" - nyilatkozta a sorozatot adó Showtime egyik munkatársa.

Más kérdés, hogy a Spangli készítői épp a múlt héten nyerték meg Jennifer Jason Leigh-t (Az utolsó kijárat Brooklyn felé, Egyedülálló nő megosztaná, A gépész) egy kétepizódos vendégszerepre: ő Parker karakterének, Nancynek a nővérét játssza, így el tudnánk képzelni, hogy Parker távozása esetén átvenné az üzletet - ráadásul ugyanúgy beférne a legszexibb tévés anyukák közé, mint filmbeli húga.

Nancy alakítójának van még ideje átgondolni a dolgot, a Spangli ugyanis még csak az ötödik évadját kezdi a nyáron. Parker a sorozat mellett is vállalt már pár filmszerepet, A Spiderwick krónikák-ban, illetve a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford-ban láthattuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!