A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Három új sorozat jön a Viasatra

Vágólapra másolva!
Új szériákat indít hamarosan a Viasat3, illetve frissebb évadokkal folytat pár korábbi sorozatot.
Vágólapra másolva!

Februárban itthon is látható lesz a Nurse Jackie, Jackie nővér címen, ebben a Maffiózók-ban Tony Sopano feleségeként, Carmelaként megismert Edie Falco a főszereplő. A 2009 júniusában indult feketekomédiában is bizonyítja tehetségét, egy nem csak jóságos, korántsem hibátlan kórházi nővért alakít. Kint a Showtime vetíti, amely a Kaliforgia, a Dexter, a Tudorok vagy a Spangli otthona, azaz egyfajta garancia.

Szintén februárra várható a romantikus-humoros Cupid, egy 1998-as sorozat remake-je, mely mindössze hét epizódot számlál. Szintén az év második hónapjában kerül a Viasat3-ra a Gyilkos számok (az első résztől, amúgy a Tv2-n már ment) és a Nyomtalanul hetedik évadja.

Márciusra is marad premier a csatornán, akkor a Helyszínelők tizedik évadja ígér rendes nézettséget a CSI-szériákkal amúgy is jóban lévő Viasatnak, áprilisban pedig a Rules of Engagement (Egy kapcsolat szabályai) mutatkozik be. Utóbbi 2007 februárjában került először a képernyőre a CBS-en, komédia, két párról és egy facér barátjuk mindennapjairól szól. 35 rész készült eddig belőle, és többek közt Goldie Hawn fia, Oliver Hudson is játszik benne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!