Kirakták Bajor Imrét a Heti hetesből

Vágólapra másolva!
Egy darabig nem szerepel az RTL Klub műsorában Bajor Imre: a producer és a nézők szerint már nem a régi. Beülhet a közeljövőben a műsorba Varga Livius, Vadon Jani, Winkler Róbert, Dombóvári István, Kormos Anett.
Vágólapra másolva!

A produkció és a nézők szerint sem volt elég szórakozató az elmúlt hetekben Bajor Imre, a Heti hetes alaptagja, így pár hét pihenő vár rá.

Ónodi György producer szerint pihenésre és segítségre van szüksége, hogy rendbe jöjjön. "Imrének rengeteg problémája volt az elmúlt években, amelyek nagyon megviselték. Öt-hat évet öregedett egy év alatt. Sok visszajelzés érkezett a nézőktől, hogy már nem a régi. Úgy vettük észre, elfáradt, de nem a műsorban, hanem az életben. Néhány hét pihenésre szorul, ezért a következő adásban már nem lesz látható. Azt szeretném, hogy ha Imre úgy jönne vissza, hogy ne a mostani elveszett emberre emlékezzünk, legyen az, aki volt. Nemcsak mi várjuk vissza, hanem a Rádiókabaré, az Operettszínház és a Mikroszkóp Színpad is" - nyilatkozta a Borsnak.

Az [origo] megkeresésére a producer elmondta, hogy Bajor Imre helye nem kiadó, mivel ő ennek a csapatnak tizenkét éve tagja. "Most úgy vesszük, hogy egészségügyi szabadságon van, magánjellegű és szakmai problémái miatt, így tévés, és más jellegű elfoglaltságait félreteszi. A szokásos vendégek, Kern, Váncsa, Kéri ülhetnek be a műsorba, de a vasárnapi adásban Gálvölgyi, Hernádi, Hajós, Váncsa, Hajdú Steve, Farkasházy, Jáksó lesz látható" - mondta.

"Imrétől teljesen függetlenül most új időszak jön, a huszonéves, harmincas korosztály által kedvelt médiaszemélyiségeket ültetjük be a műsorba. Az alkalmai vendégek sorát bővítjük, lesz a műsorban Varga Livius, Vadon Jani, Winkler Róbert, Dombóvári István, Kormos Anett. Rónai Egon is, aki nem annyira fiatal, de szerintem klassz pali. Nagyjából nyolcvanöt szereplő volt a műsorban, kilencvenre nő ez a szám 2010 végére" - tette hozzá.

A műsornak ez a tizenkettedik éve, és jóformán mindenki pótolható, kivéve a műsorvezetőt. Kérdésünkre, hogy mit csinálnak, ha Jáksó megbetegszik, Ónodi a következőket mondta: "Nem betegedhet le, ki van neki adva parancsba! Amikor baleset érte, akkor kórházból vezette a műsort."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről