Novemberben visszatérne Bajor Imre

Vágólapra másolva!
A novemberi visszatérést fontolgató színművész havi törlesztőrészlete a duplájára nőtt, el kell adnia bezárt, csődbe ment éttermét, különben a bank elárverezi házát. Bajor Imre szerint a gazdasági válság miatt kellett bezárnia és úgy látja, hiba volt, hogy kevés időt töltött éttermében.
Vágólapra másolva!

Minden spórolt pénzét feleségével a Kicsihuszár nevű étterembe fektette a Mikroszkóp színpad, a Rádiókabaré, az Operettszínház, a Heti hetes szereplője, Bajor Imre, hitelt is vett fel, ennek törlesztőrészleteit pedig egyre nehezebben tudja fizetni - mondta a Blikknek a Heti hetes régi szereplője. Bajor Imre szerint a vállalkozásnak betett a gazdasági válság, és az is hiba volt, hogy nem töltött több időt az étteremben, nem ellenőrizte a forgalmat, a személyzetet.

"Állandóan kellett a pia feszültségoldónak. Éreztem, hogy többet iszom a kelleténél, de akkor már csak néztem magam elé, elértem a 'leszarom' állapotot. Olyan nihilszerű, minden mindegy mélypontra kerültem" - nyilatkozta a lapnak. A novemberi visszatérésben reménykedő színművészt három napig kezelték kórházban, most gyógyszereket szed és tisztának vallja magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről