"Mikor jövök már össze Pikali Gerda figurájával?" - Seszták Szabolcs a Rejtélyről

Vágólapra másolva!
Nemrég kezdte vetíteni az RTL Klub az X-Akták utódjának tartott A rejtély-t, amelyben Seszták Szabolcs szinkronizálja a főszereplő Joshua Jacksont. Nem sokat tévézik, de ezt a misztikus sorozatot megnézi, ha teheti.
Vágólapra másolva!

"Dawson óta is több filmben szólaltattam meg Joshua Jacksont, egyébként meg elfogult vagyok vele, mert már az első találkozásunkkor közös nevezőn voltunk - és ez pedig még a múlt évezredben volt. Jó dolog az, ha nem kell rátenni, vagy visszavenni magadból. Egy figurát pedig, aki hozzád nőtt, mindig hálás feladat szinkronizálni" - nyilatkozta Seszták (a képen balra), aki szerint a színész játéka sokkal érettebb lett, de a kezdetekben is jó volt, amit csinált.

Forrás: [origo]

Peter Bishop magyar hangja szeret dolgozni a A rejtély-en, pár részt még meg is nézett, ami nála nagy szó, mert igen ritkán tévézik. "A sorozat izgalmas és látszik, hogy a forgatókönyvírók is tudják a dolgukat. Azoknak ajánlható, akik szeretik azokat a misztikus, sejtelmes sorozatokat, ahol gondolkozni is kell" - vélte.

Az évadok közt nem érez nagy különbséget, szerinte mindkét évad színvonalas. A magyar szöveget jónak találja, Kozma Mária rendezővel és a Mikroszinkron adta háttérrel is elégedett, mert úgy látja, nem sok az olyan stúdió, ahol a színész a legfontosabb. "Kedvenc szereplőm nincs, de elfogult vagyok Végh Péterrel és Pikali Gerdával, mivel velük vagyok sokat, ezért őket, illetve figuráikat emelném ki. Csak azt várom, hogy mikor jövök már össze Pikali Gerda figurájával" - tréfálkozott.

A cikket a magyarszinkron.hu-tól vettük át, az oldal szerkesztőinek engedélyével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről