A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Patrick Swayze és Sváby András a Tv2 új testvércsatornáján

Vágólapra másolva!
A ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő Tv2-csoport újabb csatornával bővül 2011. január 3-tól: a Pro4 főleg a fiatal férfiakat próbálja elérni.
Vágólapra másolva!

A Fem3 után újabb csatorna jelent meg január 3-án a Tv2 portfóliójában. Míg az előbbi inkább a nőknek szól, az új tévé fő célcsoportja a 18-49 éves korcsoport, de ezen belül egyes műsorsávokban a 25-34 év közötti férfi nézőket próbálja szórakoztatni.

Délutánonként a sorozatok lesznek képernyőn (A kiválasztott - Az amerikai látnok, Walker, a texasi kopó), itt lesz látható Patrick Swayze legújabb munkája, A fenevad, továbbá a Balfékek, a Zűrös zsaruk és a Trinity kórház 2. szezonja.

Este nyolctól korábbi Tv2-es műsorokat ismételnek a csatornán, lesz megint Mi kérünk elnézést, és újra vetítik a Nem a te napod-at, amely a Tv2 válasza volt a Kész átverés-re, ugyanis ebben Sváby András csapta be ismerőseit, kandikamerás módszerrel rögzítve a szituációkat. A hétvégi estéken a filmeké a főszerep (Akasztófa-játék, Dennis Rodman, a féreg, vagy Mary Reilly - a gonosz csábítása). A Tv2 közlése szerint a csatornán hamarosan sportműsorokat is láthatnak a nézők. A műsorajánlók hangja Somogyi Zoltán lesz, őt a Tv2-ben és a Juventus Rádióban hallhatták a nézők.

A csatorna széles körű elérhetősége 2011 első negyedévének végére várható a Tv2 tájékoztatása szerint. A Pro4 január 4-től a T-Home IPTV, Sat Tv és digitális kábeltelevízió-szolgáltatásában érhető el az előfizetők számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!