Vágó Istvánnak van még műsorötlete

Vágólapra másolva!
Vágó ugyan tévés karrierje végéről nyilatkozott már korábban, műsorötlete még akad. A VV4-be is belenéz néha, de úgy látja, hogy nem tájékozottságuk és műveltségük miatt nézik jelenleg a tévésztárokat.
Vágólapra másolva!

"Nem adom fel azt a reményemet, hogy az emberi tudásanyag, a kultúra előbb-utóbb újra divatos lesz. Nagyon érdekes nézői reflex, hogy szeret olyanokkal találkozni a képernyőn, akikre rálegyinthet, akik biztonságot adnak neki, hogy őnáluk jobb. Nem volt mindig így, ez egy érdekes tömegpszichózis" - mondta Vágó István a Blikk kérdésére. Szerinte nem a tájékozottságuk és műveltségük miatt nézik jelenleg a tévésztárokat a nézők.

Joshi Bharatnak elárulta, hogy a Való Világ-ot is figyelemmel követi, de mást néz benne, és más szemmel is nézi: elsősorban azt próbálja megfejteni, hogy miért kapcsolnak rá többen, mint például egy utazós, más kultúrákat bemutató műsorra. Vágó szerint ugyanakkor érdekes tévés kísérlet lenne, ha bizonyos szituációkat felvennének színészekkel, majd fideszes, MSZP-s, KDNP-s, LMP-s politikusok próbálnák meg megoldani a mai, eljátszott konfliktusokat világnézetük alapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről