Hűvös domina került be a Való Világba

Vágólapra másolva!
A flegma, kimért, titokzatos nő imidzsébe bújt Annamária szerezte a legtöbb szavazatot az RTL Klub valóságshow-jának újabb fordulójában, ő nyerte a "furák" kategóriát.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub stúdiójába Edi és Rudi együtt érkeztek: előbbi egy korosabb, masszőzként dolgozó nő, utóbbi egy ideges tekintetű csivava volt, és együtt tervezték a beköltözést a valóságshow-ba. Az SZTK-keretes szemüveg mögé bújt Adrienn nyomasztóan túljátszotta szerepét, mint egy örök statiszta, aki végre egyszer megkapja a figyelmet, és görcsösen bizonyítani próbál. A beszavazóshow félidejében nagy fölénnyel vezetett Annamária, akinek flegma, unott, titokzatos nő imidzsét láthatóan szerették a szavazók, mert a végére is neki lett a legtöbb voksa, 41 százalékkal nyert. A túlpörgött Adrienn 30, a kutyával érkezett asszony 29 százalékot szerzett.

rtl sajtóklub

Annamária adatlapja szerint Lady Gagát szereti, kedvenc filmje az Átok és az Esőember, a plázacicákkal nem tud mit kezdeni (ilyesféle lányból pedig már három is van benn a villában). Legidegesítőbb szokásaként a makacsságot tüntette fel, a VV5-be pedig azért jelentkezett, mert szerinte ez a "lehetőségek tárháza."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!