A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

A péntek 13 nem hozott szerencsét a megasztáros Bihal Rolandnak

megasztár, bihal
Vágólapra másolva!
A TV2 tehetségkutató műsorának újabb adásában Bihal esett ki, éjfél előtt tíz perccel, de rezgett a léc Talán Attila esetében is.
Vágólapra másolva!

A Megasztár-ban a legkevesebb szavazatot Bihal Roland, Talán Attila és Szakos Andrea kapták, de a lányt a nézők az utolsó pillanatban megmentették. Falusi Mariann Talánt tartotta hatásosabb előadónak, őt engedte tovább. A kieső nem omlott össze, elsőre nem volt melodráma, békésnek tűnő arccal nézte vissza az elmúlt hetek legjobb pillanatait összegyűjtő kisfilmet.

Az énekesnél később tört el a mécses, sírva ment le a színpadról, idő kellett, hogy lenyugodjon - erről beszélt a FEM3 műsorában is. Falusi elmondta, hogy Bihal sokkal jobb volt a próbákon, péntek este alulmúlta magát, és hiba volt, hogy nem magával foglalkozott, hanem folyton a reakciókat leste, "kifelé nézett". "Keresi az indokokat, miért nem volt magánál, ez valami feloldozással jár neki" - kommentálta a zsűritag a kieső magyarázatát, miszerint azért nem volt jó az előadása, mert nem hallotta magát. "Érzelmileg helyre tudtam rakni magam, nem vagyok már az, aki voltam. És szereztem új barátokat is" - foglalta össze Bihal az elmúlt heteket.

Szakos arról mesélt, mennyire nyomasztó volt kinn állni, a kiesőjelöltek közt, de hozzátette, hogy tudta, hogy eljön ez a perc is. A lány nem elégedett magával, mint mondta, hetente visszanézi magát, de nem tetszik neki, amit lát.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Jövő pénteken a magyar dalok napja lesz a Megasztár-ban, a heti felkészítő a Neo FM rádiósa lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!