A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

A nap sorozatképe: vigyázz, robban!

sorozatkép
Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk tévésorozatokból, olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, DVD-ket, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A keresett sorozat 2000 október 6-án indult az USA-ban, itthon a Viasat3 nagy húzása volt, hogy megvette, többek közt ezzel a szériával jött fel a harmadik helyre a kereskedelmi tévék közt. A krimi indulásakor a legoptimistább producerek sem hitték, hogy ekkora siker lesz, spinoffokat is kap. Ősszel már a 13 évad indul, a kép az ötödikből van. Melyik ez a széria, amelyben nem az intuíció, a briliáns logika, hanem inkább a modern technika buktatja le a bűnöst?

Forrás: cbs.com

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között egy kétlemezes XXI. század DVD-t, egy három DVD-ből álló Beavis és Butt-Head (szintén bontatlan) csomagot és három darab Vámpírnaplók-könyvet sorsolunk ki.

Jelenleg a kilencedik forduló zajlik, a következő sorsolás szeptember 20-án, hétfőn lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben értesíti, a csomagtot postázza. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!