A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Keresztes már az X-Faktor párbaja előtt tudta, kire voksol

keresztes
Vágólapra másolva!
Az RTL-es tehetségkutató műsorban Keresztes Ildikó szavazata döntött, ő Fehér Zoltánt tartotta benn, Kvaka Andrea ellenében. A mentor a párbaj előtt tudta, kit marasztal majd.
Vágólapra másolva!

A szombati, első élő show-ból Kvaka Andrea esett ki, aki menten jelezte is, hogy annyira elkeseredett, hogy lehet, hogy felhagy az énekléssel, nem marad a pályán. Sorsáról részben Keresztes Ildikó döntött, aki bízhatta volna a közönségre is - de ő inkább a lányának küldött sírós üzenettel újabb voksokat bezsebelő Fehér Zoltánt marasztalta.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Valahogy Zoli az én szívemhez közelebb áll. Borzasztóan tisztelem benne az áldozatot, amit meghozott, nagyon édes, szerethető figura, nehéz lett volna máshogy döntenem. Amikor kiálltak, már tudtam, hogy őt fogom választani, a szívem ezt diktálta. Most én is mondhatnám, hogy Miklós meg a fiúkra mondja mindig, hogy menjenek, tudom, ő mennyire nem szimpatizál a versenyzőimmel. Úgy érzem, nem indok, amit mond" - magyarázta Keresztes Ildikó a Blikknek, miután Malek megjegyezte, hogy mentortársa mindig a nőkkel babrál ki.

"Lehet, hogy a keserűség beszél belőlem, de nekem úgy tűnik, hogy Ildi féltékenységből mindig szereti a nőket kidobni a versenyből, riválisnak látja őket. Vecát is kidobta, Katit is. Mit mondjak, biztos véletlen" - kommentálta a szombati döntést Malek.

Olvasnivaló: Malek Miklós: Az egész ország Csobot Adélról beszél

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!