A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Gyurcsík Tibor: Jó kezdet lesz, két ország is látott

Vágólapra másolva!
Gyurcsík Tibor nevét a második magyar X-Faktor elején ismerhette meg a magyar tévéző, Malek Miklós csapatában próbálkozott, de nem jutott messzire a hazai tehetségkutatóban. Megint tett egy próbát, harmadik lett a közös cseh-szlovák X-Faktorban.
Vágólapra másolva!

Gyurcsík a második magyar X-Faktorban jutott el az élő szakaszig, de hamar kiesett. A lapok még foglalkoztak vele egy ideig, majd elindul a közös szlovák-cseh tévéshow-ban, és harmadikként végzett.

Forrás: RTL

„Szerettem volna az utolsó dalt elénekelni. Picit csalódott vagyok, mert aki ilyen versenybe jelentkezik, szeretne elmenni a végéig. Remélem, sikerült példát mutatnom, és az X-Faktor harmadik helyével el tudom majd indítani azt, amit szerettem volna korábban is. Ez egy jó kezdet lesz, két ország láthatta az előadásaimat" – nyilatkozta az RTL-nek. Az újabb próbálkozóknak azt javasolta, mindenki vegye fel magát kamerával, diktafonnal, nézesse és hallgattassa meg sokakkal, mert úgy könnyebb lesz százezrek előtt szerepelni. „Az önkontroll és a kritika számít" – vélte Gyurcsík.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!