A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Punnyadt mezőnyben vezet Az ének iskolája

Vágólapra másolva!
1,2 milliós nézettséggel már hetet lehet nyerni. A Forma-1 változatlanul kedvelt, az ötven alatti felnőtteknél pedig a Barátok közt nyert. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosságban továbbra is a TV2 vezeti a nézettségi listát, ezúttal 15 százalékot ért el, szemben az RTL Klub 13,3 százalékával. Az M1 épphogy túllépte a 8 százalékot, a Film+ és a Cool pedig könnyen 4 fölött végeztek. A legnézettebb műsor ezúttal is Az ének iskolája volt, közel 1,2 millióan választották vasárnap este. A barátok közt egy jobb estén 1,1 millió nézőt hoz, harmadiknak pedig felkúszott a dobogóra a Szombat esti láz, amely fináléját 977 ezren követték. Az épp tévézők nagyjából negyede választotta a táncos show-t, de a korábbi adások nézettsége alapján ez nem volt egy sikeres évad.

A 18-49-es célcsoportban már az RTL Klub (13,6%) nyert, megelőzve a TV2-t (13%). A Cool és a Film+ nézettebb volt ezúttal is, mint az M1, az ötven alatti felnőtt korú nézőknél, de a közmédia egyes csatornája legalább a Viasat3-at legyűrte, így lett ötödik. Ebben a korcsoportban a Barátok közt uralta a mezőnyt az Éjjel-nappal Budapest és az X-Men-film előtt. A közmédia egy raklapnyi pénzt fizet a Forma-1 közvetítési jogaiért, de legalább nem teljesen fölöslegesen, ugyanis a fiatalabb nézők 35 százaléka követte a futamost, ezzel a 18-49-es korcsoportban negyedik lett. Az ének iskolája követi, amely így a Szombat esti láz elé került.

A TV2 egy ideje a 18-59-es célcsoportban méri magát, itt a Barátok közt nyert, Az ének iskolája és a Forma-1 előtt. A SuperTV2-n 3,4 százalékos közönségaránnyal búcsúzott a Pimasz úr ott alszik című reality, a műsor ősszel jön vissza új részekkel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!