A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fizet, de perli az államot az RTL Klub

RTL Klub, Híradó
Vágólapra másolva!
Határidőre, augusztus 20-ig befizeti a rá kiszabott reklámadó első részletét, de közben perre készül a kormánnyal szemben egyre kritikusabb csatorna.
Vágólapra másolva!

Augusztus 20-ig kell befizetniük az érintett cégeknek a reklámadó első részletét, amit az RTL Klub meg is tesz, annak ellenére, hogy az új törvénynek nyilvánvaló vesztese - tavalyi bevételéből kiindulva idén 4,5 milliárd forint reklámadót szabtak ki rá, miközben a konkurens TV2 a tavalyi veszteségei miatt idén még mentesül az adó megfizetése alól.

RTL Klub, Híradó Forrás: RTL

Az RTL Klub "törvénytisztelő csatornaként" befizeti a rá kiszabott összeget - a második részletet november 20-ig -, az eljárást azonban továbbra is jogszerűtlennek érzi, így nemzetközi és hazai jogi fórumokat is igénybe vesz igaza bizonyítására. Az anyacég luxemburgi központjában már javában folynak a magyar állam, illetve kormány elleni per előkészületei.

Megkerestük az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert is, hogy milyen kimenetelt vár a csatorna a pertől, de nem kívánt többet nyilatkozni az ügyről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!