A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Három szőke nő megy a liftben

médialift
Vágólapra másolva!
A Szelfire egyelőre nem találtak rá a nézők az RTL II-n, a Hal a tortán ismétlése sem izgatja a nézőket. De mi megy akkor?
Vágólapra másolva!

A sors különös szeszélye folytán három szőke – ráadásul igen hasonló frizurát preferáló - színésznő/énekesnő került a mai médialiftbe. Lefelé halad Koós Réka és Völgyesy Gabi: előbbi a Hal a tortánban volt házigazda, de a műsor nézettségben simán kikapott az RTL-es konkurenstől.

Teljes boldogság odaát sem lehet

ugyanis a Szelfi az első két nap szerény számokat produkált az RTL II-n, így jár egy lefelé nyíl.

Az 55. Monte-carlói Televíziós Fesztivál szervezői bejelentették, hogy idén Patricia Arquette kapja a Crystal Nymph-, vagyis Kristály Nimfa-díjat, amely olyan színészeknek jár, akik pályájuk során kimagaslót alkottak a televíziózás világában vagyis egyfajta életműdíjról van szó (2013-ban alapították egyébként, elsőként Donald Sutherland kapta meg). A színésznő felfelé halad tehát a médialiftben.

Ma a 18-59-es korcsoport van soron. A délutáni grafikon olyan, mint egy ideges gyerek kusza rajza, de az látható, hogy egy darabon a Film+ vezet, majd a TV kerül az élre.

Forrás: Origo / Nielsen

Az estét simán nyerte az RTL Klub, már a Híradó is jól ment, az előny pedig a Castle végéig kitartott, utána jöttek csak fel a riválisok – amelyek egy része valójában nem is ellenfél, mert az RTL-csoport tagja. A Hal a tortán újabb leporolása, ismétlése kizárólag spórolás szempontjából volt csak logikus lépés, amúgy abban a sávban a Cool és a Film+ is veri a TV2-t.

Forrás: Origo / Nielsen

Alább a top 10 látható. Csak az RTL Klub tudott 10 százalék fölé kerülni, a második helyért megy valójában a harc. A Comedy ötödik helye igen tisztességes, és a közmédia három tévéje is befért a tízbe.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!