A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szabó Zsófi újra a képernyőn

Szabó Zsófinak megint új haja van és a lova is nyert
Vágólapra másolva!
Évekig a TV2 egyik fontos arca volt, majd átigazolt az RTL-re: most megint beveti a csatorna.
Vágólapra másolva!

Nyolc-kilenc hónapig nem volt képernyőn Szabó Zsófi, akit az RTL röviddel azután igazolt át, hogy legismertebb női műsorvezetőjét, Ördög Nórát átcsábította a TV2. A szőke színésznő a Jóban Rosszbant elhagyva az After X-et vezette, szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow-ban, majd úgy tűnt, nem tudja mire használni az RTL.

Szabó Zsófi hat évet pihent ki Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Most Sebestyén Balázs celebes vetélkedőjében, a Gyertek át szombat este! című műsorban vetik be, ami azért inkább szórakozás neki, semmint munka. „Decemberben, amikor vége lett az After X-nek, hirtelen rám tört az érzés, hogy akkor most hogyan tovább? Azt éreztem, hogy fiatal vagyok még ahhoz, hogy ne legyen feladatom. Évekig éjjel-nappal dolgoztam, és a hirtelen jött szabadidőtől megijedtem. Ám a mai napig a legjobb döntésnek tartom az átigazolásomat az RTL Klubhoz. A két műsor közti időszakban úgy döntöttem, élek a lehetőséggel, és végre magammal foglalkozom. 20 éves korom óra a nyilvánosság előtt élem az életem,

így végül nagyon jól jött, hogy kicsit visszavonulhattam. Az volt a feladatom, hogy leporoljam, kifényesítsem magam, és a polcon beállítsam az első sorba, hogy ha kellek, akkor csak le kelljen venni"- mondta a Blikknek.

Szabó Zsófival az Origo is interjúzott, a cikket itt leli.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!