A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Arc nélküli férfitől retteghet a tévéző

Jön Slenderman?
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Horror Story egy stábtagja fecsegett.
Vágólapra másolva!

Az Amerikai Horror Storyhoz köthető forrás szerint megvan a hatodik évad témája, Slenderman lesz az, aki már a modern kor terméke, valójában egy internetes mém. A sztorit állítólag nem Ryan Murphy írta, és még alakítani kell rajta, továbbá meg kell vásárolni a szerzőtől, de lehet, hogy ez lesz az új irány.

Slenderman Forrás: Origo

A karaktert Victor Surge (eredeti nevén Eric Knudsen) találta ki 2009-ben, amikor a Something Awful nevezetű oldal versenyt hirdetett szörnycsinálás kategóriában. Olyan photoshoppal készített műveket vártak, amelyeken egy különleges lény látható, és lehetőleg valami rémisztő sztorival bír. Slenderman egy magas, közel három méteres lény, akinek hiányzik az arca. A bőre hófehér, fekete öltönyt és piros nyakkendőt visel, hátából csápok állnak ki. Surge a lény nyúlánk termete miatt adta a Slenderman nevet a kreációjának – írta róla a Legendavadász.

Jön Slenderman?

Korunk legjobb horrorsorozatának első évadja egy szellemjárta házban játszódott, a második, talán legerősebb szezon egy sötét, nyomasztó elmegyógyintézetben, a hatvanas években. A harmadik menet egy boszorkányos idétlenekedés volt, a negyedik megint borongós, egy púpos törpékkel, gnómokkal teli szörnycirkuszban játszódott. Az ötödik évad nemrég ért véget, ebben Lady Gaga volt az egyik sztár, egy kegyetlen vámpírnőt alakított egy kísértetekkel és sorozatgyilkosokkal teli, elátkozott hotelben.

Szavazzon!

Mi legyen a helyszín a 6. évadban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!