Lesz ordibálás és emóció a magyar válogatott öltözőjében

Dzsudzsák Balázs a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontin
Dzsudzsák Balázs újra pályára léphet a magyar válogatottban
Vágólapra másolva!
Az Eb június 10-i startja előtt a TV2 csütörtök este mutatja be a Magyar csapat – „...még 50 perc..." című dokumentumfilmet, amely soha nem látott őszinteséggel, kendőzetlenül meséli el a hazai labdarúgó válogatott elmúlt négy évének eseményeit.
Vágólapra másolva!

Kétszázötven óra nyersanyagot rögzítettek, tíz országon kísérték végig a csapatot. A közel másfél órás film segítségével mindenki betekinthet a csapat mindennapjaiba, hogy miként élték meg a fiúk sok kudarc után az örömöt, hogy harminc év után a magyar válogatott újra kijutott egy világversenyre.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Olyan momentumokat is megörökítettek, amikre igazából mi sem biztos, hogy emlékszünk. Láthatják majd, hogy mi zajlik a csapat életében, mi folyik az öltözőben, ez mindenkinek különleges élmény lesz. Az emberek beláthatnak a színfalak mögé, ahol bőven vannak nehéz pillanatok és szép pillanatok, egy kicsit beengedünk mindenkit a magánszféránkba" – árulta el Dzsudzsák Balázs.

Muhi András Pires egyszemélyes kommandóként, négy éven át követte a magyar futballválogatottat, az Origo hosszú anyagot készített vele - itt olvashatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!