Rúzsa Magdi elszólta magát: máris megvan a kedvenc énekese az idei Megasztárból

Vágólapra másolva!
A 19 éves egyetemista felrobbantotta a Megasztár stúdióját. Rúzsa Magdit teljesen lenyűgözte, de több, nagyon tehetséges versenyző is felbukkant a válogatón.
Vágólapra másolva!

Németh Vanda, a 19 éves egyetemista felrobbantotta a Megasztár stúdióját, hatalmasat énekelt. A zsűritől rengeteg pozitív visszajelzést zsebelt be, Rúzsa Magdi pedig konkrétan a kedvencének nevezte az idei szériából. "Van benned valami plusz. Bejöttél, elkezdtél énekelni, és nem volt kérdés, hogy itt a helyed. Óriási volt" - mondta neki Caramel. Marics Peti szerint a lánynak nagy esélye van "versenyben lenni a győzelemért."

Rúzsa Magdi elmondta, hogy nagyon ügyesnek tartja Németh Vandát, akit az adásban a személyes kedvencének nevezett és szerinte a top5-ben az eddig hallottak alapján benne van.

Megasztár: nagyon sok tehetséget talál a zsűri

Gyermekkori álmát akarja megvalósítani Szabó Laura, ezért jelentkezett az idei, jubileumi Megasztárba. Laura Demi Lovato Anyone slágerét adta elő a Megasztár műsorában, ezzel pedig maximálisan lenyűgözte Rúzsa Magdiékat. Mások is kaptak öt igent, a TV2 oldalán megnézhetőek a videók.

Persze most is vannak olyanok, akiknél a magabiztosság erősebb, mint a tehetség. Lakatos Tímea Rubina Christina például Aguilera balladájával lépett színpadra, de nagyon nem tetszett neki a zsűri értékelése, szerinte csak azért nem jutott tovább, mert jobb Rúzsa Magdinál, róla itt írtunk. Rögtön az adás első szereplője kijelentette, hogy ő csakis Rúzsa Magdi miatt érkezett: az sem zavarja, hogy az énekesnőnek van férje. Az biztos, hogy Dávidnak sikerült sokkolnia a zsűritagokat produkciójával, a Reptér című dalt adta elő.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!