Visszatértek a magyar Got Talent felejthetetlen ikerlányai

Fekete-ikrek
Vágólapra másolva!
A nagydumás Fekete ikrek is jelentkeztek a Comedy Central új tehetségkutatójába.
Vágólapra másolva!

Akik látták, nem feledik a Fekete ikreket, akik 2015 őszén az RTL Klub tehetségkutatójában próbálkoztak páros stand-uppal, de mivel első és második poénjuk sem ült, utána már dermedt csend lett a teremben, és bármennyire igyekeztek, csak szánalommal kevert udvarias csend volt a jussuk - miközben sokan kellemetlenül feszengtek a képernyő előtt.

Fekete-ikrek Forrás: Merjás Georgij

Most, hogy közel háromszáz amatőr humorista érezte úgy, hogy képes lenne a hazai stand-up generáció nagy öregjeinek a nyomába lépni, újra láthatjuk az ikreket. A Comedy Central humorcsatorna által meghirdetett új tehetségkutató, a Magyarország, szereplek! jelentkezői között számos csodabogárra, több női stand-up ígéretre és több ismerős arcra bukkanhat a néző.

Közel háromszázan küldtek be pályázati anyagot

annak reményében, hogy a televízión keresztül megmutassák magukat. Sok nő is úgy érezte, hogy Kormos Anett mellett akár ők is teret nyerhetnek a jelenleg férfiak dominálta stand-uposok között.

A közel háromszáz jelentkező közül a zsűri által legjobbnak ítélt negyven amatőr produkcióját stúdióban, nézők és kamerák előtt rögzítik, majd egy szakmai előválogatót követően húsz előadóra lehet szavazni a Magyarország, szereplek! weboldalán. Az online voksolás után tíz versenyző jut a döntőbe, akik már a képernyőn mutathatják meg a rátermettségüket. A műsor televíziós döntőjében, június elején megismerkedhetünk a legjobb feltörekvő stand-up tehetségekkel, illetve megtudhatjuk, hogy kik lettek a közönség, na és persze a szakmai zsűri díjazottjai.

A tehetségkutatóról további információk a www.comedycentral.hu-n, illetve a http://magyarorszagszereplek.hu-n találhatók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről