Lecserélték a színésznőt egy szexibbre

Maggie Geha (Poison Ivy), Gotham
Vágólapra másolva!
A nyár közepe óta tudjuk, hogy a Gotham című sorozat a harmadik évad első részében lecseréli az egyik fiatal szereplőjét egy jóval szexibb karakterre, most pedig megérkezett az első hivatalos kép az embereket megbabonázó Poison Ivyről.
Vágólapra másolva!

A Sötét Lovag megjelenése előtti évekre koncentráló Gotham első két évadjában az árva Ivy Peppert a fiatal Clare Foley formálta meg, és a sorozat mitológiája szerint később belőle vált volna a Poison Ivy néven ismert ökoterrorista és szupergonosz.

Clare Foley búcsúzik a Gothamtől, helyét egy jóval idősebb színésznő veszi át Forrás: FOX

A szériának otthont adó amerikai FOX csatorna viszont az új szezonra már egy gyerkőcnél jóval idősebb szereplőként akarta viszont látni a figurát, így a szeptember 19-én érkező új évad első részében látványosan „megöregítik" a tinédzser kislányt.

A huszas évei elején járó, jóval szexibb szereplőt Maggie Geha alakítja, és széria marketinggépezetének hála már azt is láthatjuk, hogy miképp fog kinézni a teljesen megreformált karakter. Hölgyeim és uraim, íme a leendő Poison Ivy:

Maggie Geha karaktere már sokkal jobban hasonlít arra a figurára, akit a képregényekben ismerhettünk meg Forrás: FOX

A Gotham című széria alig több mint egy hónap múlva kezdi a harmadik évadját amerikában, de a képregényes alapokon nyugvó sorozat mostanáig elkerülte a hazai tévécsatornákat.

Ennek viszont vége, hiszen a TV2 Csoport szeptember 5-én induló új csatornája, a Prime csütörtökönként a műsorára tűzi a Gotham-et, így a mostantól a magyar nézők is James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről