A színész eltörte mindkét lábát, át kell írni a sorozatát

- Horizontal
US actor Tim Daly poses for a photocall for TV serie "Madam Secretary" during the 55th Monte-Carlo Television Festival on June 15, 2015, in Monaco. AFP PHOTO / VALERY HACHE / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Tim Daly síelés közben szenvedett balesetet, eltörte mindkét lábát, ami miatt jelentősen át kell írni a Madam Secretary-t.
Vágólapra másolva!

Tim Daly Sundance-ben vakációzott, amikor síelés közben eltörte mindkét lábát, az orvosok szerint hat-nyolc hét kell neki a felépülésig.

Ezzel a Madam Secretary forgatókönyvírói is nehéz helyzetbe kerültek, hiszen Daly fontos szereplő a sorozatban, ő játssza a címbeli női külügyminiszter (Téa Leoni) férjét.

Tim Daly Forrás: AFP/Valery Hache

A Variety szerint a színész továbbra is meg fog jelenni minden epizódban, így vagy beleírják a balesetét a sorozatba, vagy csak fekvő és ülő helyzetben fogják mutatni.

Dalyt a magyar nézők legutóbb a Vérmes négyes néhány részében láthatták, de a Doktor Addison-ban például komolyabb szerepe is volt. Megjelent többek között a Maffiózók-ban és a Kilenc túsz-ban, A szökevény 2000-es sorozatváltozatában pedig ő játszotta a főszerepet, dr. Richard Kimble-t.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről