Nagy a szerelem a Trónok harca sztárja és a népszerű énekes között

Sophie Turner
Vágólapra másolva!
Sophie Turner, a népszerű fantasysorozat Sansa Starkja és az egykori Jonas Brothersből, illetve a Jonas című Disney-sorozatból ismert Joe Jonas kapcsolatáról először novemberben lehetett hallani. A fiatalok közt azóta is dúl a szerelem.
Vágólapra másolva!

A két sztár akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor az MTV Europe Music Awards-gálán látták őket összemelegedni. Hogy kapcsolatuk több futó kalandnál, az akkor derült ki, amikor egy barátjuk esküvőjén is együtt jelentek meg.

Az eseményről a vendégeknek köszönhetően több fotó is felkerült az Instagramra, így saját szemünkkel is láthatjuk, milyen szép párt alkot Turner és a második legidősebb Jonas testvér.

A két sztár azóta még a szerelem városát, Párizst is megjárta együtt, de a bulvárlapok szerint az is tomboló szerelmüket bizonyítja, hogy szinte minden megjelenésükkor összeöltöznek.

A pár tagjai van, hogy teljesen egyforma napszemüvegben, azonos színű sportcipőben, hasonló dzsekiben jelennek meg, vagy épp az általuk viselt színeket válogatják össze. Az erről tanúskodó fotókat itt nézhetjük meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről