Töltött fegyverrel kapták el a reptéren a tévésztárt

Premiere Of AMC's "Fear The Walking Dead" Season 2 - Arrivals GettyImageRank3 People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH RADIO Theatrical Performance SMILING USA California City Of Los Angeles One Person ACTOR Television Show Premiere Photogra
LOS ANGELES, CA - MARCH 29: Actor David Henrie attends the premiere of AMC's "Fear The Walking Dead" Season 2 at Cinemark Playa Vista on March 29, 2016 in Los Angeles, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a Los Angeles-i repülőtéren David Henrie színészt, mivel egy töltött pisztolyt találtak a csomagjában – ő azt mondja, véletlenül vitte magával.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozatból ismert David Henrie-t, mivel a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren egy töltött 9 mm-es pisztolyra bukkantak a táskájában a biztonsági ellenőrzéskor.

David Henrie Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Az Így jártam anyátokkal-ban Ted Mosby fiaként is látott színészt azóta szabadon engedték, de október 1-jén meg kell jelennie a bíróságon.

Egy Instagram-posztban azt írta, vállalja a felelősséget a történtekért, véletlenül vitte magával a fegyvert, amelyet egyébként törvényesen birtokol, az ő nevén van regisztrálva:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!