Összecsinálta magát a színpadon, a közönségnek is jutott belőle

Entertainment Weekly's Annual Comic-Con Celebration - Arrivals GettyImageRank2 Float VERTICAL USA California San Diego Movie ACTOR COMMEMORATION Television Show Film Industry John Barrowman Arts Culture and Entertainment Attending Entertainment Weekly Har
SAN DIEGO, CA - JULY 20: Actor John Barrowman attends Entertainment Weekly's Annual Comic-Con Celebration at Float at Hard Rock Hotel San Diego on July 20, 2013 in San Diego, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gusztustalan sztorit mesélt el a brit Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője, John Barrowman.
Vágólapra másolva!

A színészként és énekesként is ismert John Barrowman jelenleg az I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!-ben látható, itt mesélte el egyik társának, Emily Atacknak, hogy egy előadáson belül kétszer is összecsinálta magát a színpadon.

John Barrowman Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

Az nem derült ki, hogy színházban vagy koncertteremben történt az eset, mindenesetre a közönségnek is jutott abból, ami Barrowman nadrágjába került: pont rúgott egyet a levegőbe, akkor repült ki az anyag.

A helyzet kínosságát fokozta, hogy a férfi fehér nadrágban volt, így nem csak az első sorban ülők láthatták, érezhették, hogy mi történt. Egyébként egy kollégája babrált ki vele, az előadás előtt hashajtót tett az italába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről