Roncsderbin karambolozott a csinos színésznő

Vertical verticalstrip
British actress Roxanne Pallett arrives to the "Pride of Britain" awards at the London Studios in central London, 09 October 2007. The 'Pride of Britain' awards honour real life heroes from war veterans to people who risk their own lives to save others. It is the biggest national event of its kind in the United Kingdom. AFP PHOTO / Edmond Terakopian / AFP PHOTO / EDMOND TERAKOPIAN
Vágólapra másolva!
Egy roncsderbin egy betonfalnak csapódott a kocsijával Roxanne Pallett brit színésznő, akkor azt hitte, meg is fog halni a balesetben.
Vágólapra másolva!

Az Emmerdale Farm-ban látott Roxanne Pallettet kórházba kellett szállítani a hétvégén, egy roncsderbin versenyezve egy betonfalnak csapódott a kocsijával, miután egy kanyarban elvesztette az irányítást a jármű fölött.

„Nagy sebességgel sodródtam ki a kanyarban, éreztem, hogy elvesztettem az irányítást. Vettem egy mély levegőt, és imádkozni kezdtem Istenhez, hogy túléljem” – mondta.

Roxanne Pallett Forrás: AFP/Edmond Terakopian

A színésznő élete legijesztőbb eseményeként írta le az ütközést, életében nem érzett akkora fájdalmat, mint akkor, amikor a tűzoltók a segítségére siettek, hogy kiszabadítsák a kocsiból.

Pallett a közösségi médiában sok negatív kommentet is kapott a baleset után, úgy érezte, még neki kéne rosszul éreznie magát amiatt, hogy viszonylag olcsón, pár sérüléssel megúszta az ütközést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről