Komoly indulatok az Exatlonban: Akkora fülest kapsz, hogy hazáig repülsz!

Vágólapra másolva!
Olyan még nem volt a TV2 sportos valóságshow-jában, hogy valaki veréssel fenyegesse meg a másik csapat egy tagját. Máig.
Vágólapra másolva!

Drobina Norbi valami megjegyzése nagyon nem tetszett a pirosak csapatkapitányának (vagy csak a másik csapat dalát dúdolgatta azok pontvesztése után), mert a fiatal srác köre után Dombi Rudolf odament hozzá, és elég szigorúan beszólt neki, egyáltalán nem viccelődve: „Ha még egyszer beszólsz valamit, akkora fülest kapsz, hogy hazáig repülsz!"

Forrás: tv2

Drobina magyarázkodása visszapattant a kajakosról: „Nem kérdeztelek. Nem érdekel, hogy te mit mondasz, hülye gyerek!" – folytatta a láthatóan zaklatott Dombi, majd amikor a kék csapatból Mischinger Péter modern gladiátor finoman elterelte a konfliktuszónából, vészjóslóan még közölte, hogy „ha még egyszer beszól, hazamegy".

Forrás: tv2

Nem eseménytelen tehát a február 12-i adás, hiszen Aleska, Sáfrány Emese feladta a játékot, ezzel a 20 milliós álmokat, és csak eztán jött ez a nem mindennapi konfliktus.

Videón az eset:

A Bajnokok végül 10-6-ra nyertek, azt is elbírták, hogy Fodor Rajmund négyből négyszer veszítsen.

Drobina szerint Dombi már az első napján kóstolgatta, és azóta is kapott bántó megjegyzéseket, és az, hogy a Bajnokok dalát dúdolgatta, nem gúnyból volt. A kajakos nem enyhült meg a végére sem. „Viselkedni tudni kell, nem akarok lesüllyedni erre a szintre. A sportban megtanítanak a tiszteletre, Norbi itt még nem tart. Kívánom, hogy érje el ezt a színvonalat. Én a csapatom sikerének örülök ma" – közölte szigorúan.

A kékek fiatal versenyzője úgy beszélt az olimpikonról, mint egy emberről, aki már a múlt (2012-ben nyert olimpián). „Dombi Rudolf egy önelégült ember. Úgy kéne kinéznie, mint egy sportolónak, és úgy is kellene viselkednie. Ahogy Mesivel viselkedett, az kritikán aluli."

Szavazzon!

Kinek van igaza?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!