Csollány Szilveszter egy dolog miatt tart az Exatlontól

Vágólapra másolva!
Csollány Szilveszter úgy készült az Exatlon Hungary-re, mintha az olimpiára menne, de így is nehéz lesz neki: elárulta, hogy miért.
Vágólapra másolva!

Csollány Szilveszter a 2000-es olimpián nyert aranyérmet, az utóbbi időben azonban visszavonultan élt, az Exatlon Hungary-ben mégis vállalta a szereplést.

A Blikknek elárulta, hogy a legnehezebb számára nem a fizikai megterhelés lesz, hanem az, hogy sokáig távol kell maradnia a családjától, a gyerekeitől: "Itthon mindig tudom, éppen hol vannak, milyen különórán, edzésen, milyen jegyet kaptak, mire van szükségük. Nagyon nehéz lesz, hogy ha a versenyem jól sikerül, hetekig, de akár hónapokig fogalmam sem lesz majd, mi történik otthon" – mondta.

Csollány Szilveszter az Exatlon Hungary promóképén Forrás: TV2

Az Exatlon-ra egyébként ugyanúgy készült, mint annak idején az olimpiára, erről is mesélt: "Egy élsportoló mindig is az marad, és ha azt mondják neki, hogy verseny van, akkor azt komolyan veszi. Az elmúlt egy-másfél hónapban én is úgy készültem az Exatlon-ra, mint bármelyik korábbi megméretésre, igaz, előtte sem voltam rossz formában."

Csollány hozzátette, hogy három éve készül a maratonra, sosem volt még olyan izmos a lába, mint most – hogy ez mire lesz elég, az kiderül a január 1-jén induló műsorból.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!