A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Többszörös áron kínálják a Vajna-hagyatékot az interneten

Vágólapra másolva!
Az e-Bayen felbukkantak azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.
Vágólapra másolva!

Az 1995-ös A skarlát betű díszpéldányának a kikiáltási ára 50 ezer forint volt, kilencvenezerért vették meg, az e-Bayen pedig több mint fél millióért próbálnak rajta túladni. Fent van még a neten a Hajszál híján, a Reneszánsz ember, a Jákob lajtorjái és A hold hegyei is, drágábban, mint amennyiért megvette valaki - írta a Blikk. Egyértelmű, hogy nem magának licitált az illető, csak azért vette meg a forgatókönyveket, hogy keressen rajtuk.

Az özvegy reméli, hogy filmrajongók veszik meg. "Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább. Az aukciót

abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat" – nyilatkozta a lapnak. Vajna Tímea az aukción nem volt jelen, Los Angelesben él.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!