A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Király Linda elárulta, hogy fedezték fel agyi cisztáját

Király Linda
Vágólapra másolva!
Az énekesnőnél éveken át nem találták meg az alapbetegséget az orvosok, azt hitték, pajzsmirigy-alulműködése áll a hízása hátterében. Aztán kiderült, egy ciszta növekszik az agyában.
Vágólapra másolva!

Király Lindát évekig vizsgálták az orvosok, de nem sikerült kideríteni, mi áll folyamatos hízása mögött. Az énekesnő elmondta, hogy derült ki az agyi cisztája.

"A testre érdemes nagyon figyelni. A tudatalatti ugyanis mindig jelez, csak tudni kell értelmezni az üzeneteket. Az orvosok a sok keresgélés ellenére sem találták a kiváltó okot, a hatodik év után aztán jött bennem egy érzés, hogy hol is kellene keresgélni tovább. Mivel évek óta szinte minden gondolatom az egészségem körül forgott, természetes, hogy számos orvosi cikket elolvastam, a létező összes internetes fórumot átböngésztem. Aztán jött az áttörés: valamelyik vérvételnél láttam, hogy nagyon magas a cortisolszintem" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Insta / Király Linda

"Eszembe jutott, hogy mintha valahol olvastam volna olyat, hogy ez összeköthető az agyalapi mirigyes problémákkal, és ez után mentem el arra az MRI-re (mágneses magrezonancia képalkotás), ami végül megmutatta a betegségem kiváltó okát" - tette hozzá.

Egyelőre nem szeretett volna beszélni az orvosi beavatkozásokról, a terápiáról. "Tudom és érzem, hogy végre felcsillant a remény, hogy teljesen gyógyult lehetek, és ezzel lezárhassak egy hétéves nagyon megterhelő életszakaszt" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!