A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll Király Linda

Király Linda
Vágólapra másolva!
Az énekesnő 25 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, de máig gyógyszereket szed, és szigorú diétát tart.
Vágólapra másolva!

Király Lindát három hónapja műtötték, azóta teljesen megváltozott az élete. „A beavatkozás előtt alvászavarral és fáradtsággal küzdöttem, volt, hogy azt éreztem, mintha nem a saját testemben lennék. Amikor léböjtkúrán vettem részt, ötszáz kalória fogyasztása mellett napi tíz kilométert gyalogoltunk, de míg mások 10-15 kilót adtak le, addig én hármat híztam. Ott ismertem fel, hogy most már tennem kell valamit” – mesélte Király Linda a Borsnak, miként jutott az elhatározásra, hogy vállalja a gyomorszűkítő műtétet.

Forrás: Király Linda

A műtét meghozta számára a pozitív változást, rengeteg energia szabadult fel benne, ahogy tud, siet az edzőterembe. De ezek mellett még folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll, és szigorúan diétázik. Egyelőre nem a párkeresés van az élete fókuszában, még észre sem veszi a férfiak visszajelzéseit megváltozott külsejére.

„Ahhoz, hogy a magánéletemben is eljöjjön a változás, még tudatosítani kell magamban a kedvező eredményeket, ami nagyon nehéz, mivel hét évig voltam ebben az állapotban. Először most magamra szeretnék figyelni, hogy a külsőm harmóniába kerüljön a belsőmmel” – árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!