A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ismert filmből készül tévésorozat

Gremlins
Vágólapra másolva!
Ezúttal a Szörnyecskék támad fel.
Vágólapra másolva!

Rengeteg a tévés remake, sok filmet dolgoznak fel manapság sorozatformában, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy elfogyott teljesen az ötlet Hollywoodban. Egy bevált, már bizonyított brandhez nyúlni inkább biztonsági játék, kevésbé kockázatos, mint egy kipróbálatlan, vad ötletre rábólintani, és adni rá 50-100 millió dollárt.

Ha már ismert tévés-mozis brandet támasztanak fel (MacGyver, Magnum, The Purge, Sabrina, Alkonyzóna és társaik), akkor már eleve megvan egy kezdeti érdeklődés, a sajtó is figyeli az előkészületeket, és jó eséllyel a premier napjára már sok száz újságcikk foglalkozott a témával. Kevesebbet kell félretenni a marketingköltségekre, a reklámkampányra, viszont annál többet lehet költeni a gyártásra – hogy minden úgy nézzen ki minden, ahogy 2019-ben kell, és ne műpálmák előtt bohóckodjanak a főhősök olcsó kosztümökben.

A legújabb feltámadó produkció a Gremlins, a Szörnyecskék, amely itthon is szép sikerrel ment egykor. Az első film 1984-es, állítólag 11 millió dollárból forgott és termelt 153 milliót a mozikban – azaz bejött a gyártónak, forgalmazónak.

Gremlins

A sorozat címe Gremlins: Secrets of the Mogwai lesz, és az 1920-as években játszódik. Animációs szériáról van szó, 10 epizód készül, a főszereplő pedig a filmben látott öreg Wing lesz, de gyerekként. A helyszíne ezúttal nem az USA, hanem Kína, Sanghaj, ott találkozik a gyerkőc először Gizmóval (aki, mint tudjuk, fajtájának egy jó egyede, szemben sok száz gonosz kis szőrmókkal).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!