Sírva beszélt a rosszindulatú kommentelőkről Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabinak sok év után elege lett, és többet nem lehet hozzászólást írni a képeihez a közösségi oldalakon. Az énekesnő nem csak így próbál védekezni a rosszindulatú kommentelők ellen, másokon is próbál segíteni.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő megunta a közösségi oldalaira érkező, rosszindulatú hozzászólásokat, és most minden ismert embert és véleményvezért arra kér, hogy csatlakozzon a kampányhoz, amelyet az internetes, szóbeli bántalmazás ellen indít.

"A párom, Gábor nagyon csúnya kommentet kapott az oldalára. Ebben engem és a kislányomat bántanak, és ez átlépett egy határt" - mesélte a Borsnak az énekesnő, akit annyira feldúlt ez a végtelen rosszindulatról árulkodó hozzászólás, hogy csak sírva tudta folytatni a beszélgetést.

Forrás: instagram.com/tothgabi/

"Tizenöt év alatt sok mindent láttam a szakmában, de most elég volt ebből. Rengeteg levelet kapok civil lányoktól, fiúktól, hogy nap mint nap bántják őket a neten, és ezeket egy átlagember sokkal nehezebben viseli, mint mi. Volt olyan kislány, akit én segítettem ki a bulimiából, az interneten keresztül forró dróton támogattam nap mint nap, énekelgettem neki, beszélgettünk, és így sikerült kigyógyulnia a betegségéből. A bántalmazók miatt rengetegen vannak tele frusztrációkkal, és ez nem maradhat így" - folytatta.

A Sztárban sztár leszek mestere szerint a helyzet rendkívül súlyos, és radikális változásra van szükség.
"Ha kell, petíciót indítok, mert ezeket a dolgokat senkinek sem szabadna elszenvednie. A mi feladatunk és felelősségünk, hogy az utódaink számára jobb világot tudjunk teremteni. Ha saját magamért nem állok ki, akkor hogy fogok majd a gyermekemért?" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!