Kirekesztő, smucig, papucs! - Gáspár Evelin kiosztott pár Ázsia Expressz-szereplőt

Gáspár Zsolt, Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Most Gáspár Evelin bukott ki azon, hogy nem hívták meg vendégségbe, majd jött agy adok-kapok, amelyből kiderült, hogy a TV2 utazós valóságshow-ját véresen komolyan vették sokan - annyira, hogy a riválisok, ellenfelek kerülik egymás társaságát.
Vágólapra másolva!

Az újabb hajcihő azzal kezdődött, hogy Horváth Gréta kitett egy képet, amelyen nagy harmóniában együtt nézi párjával, a Liu-fivérekkel és Janicsák Vecáékkal az Ázsia Expresszt. Ez a három páros tehát hónapok óta ápolja a barátságot, vagy ha nem is nagy barátok, legalább összejönnek egy-egy alkalomra. Nem is lett volna baj, ha Gáspár Evelin epésen oda nem kommentel, hogy „kösz a meghívást!"

Erre – kissé feleslegesen – Meggyes Dávid, aki szintén a műsor szereplője, magyarázkodni kezdett, hogy nem csak Gáspárék, a Kandász-Demcsák páros sem kapott meghívást a közös kis tévézésre. (A fotót elnézve Hódi Pameláék sem). Itt a kép, azóta a kommentfolyam le lett tiltva:

A Borsnak Evelin nyilatkozott, elég sértetten. „Nálunk, cigányoknál úgy szokás, hogy vagy meghívjuk az egész bagázst, vagy senkit sem. Azt pedig biztosan nem teszem közzé az interneten, hogy ott a társaság fele. Mi, ha valakit meghívunk, odatesszük elé még azt is, ami nincs,

Ahogy az is, hogy valaki úgy lesz ismert, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben mutogatta magát, mint Gréti... Ábelről nem változott a korábbi véleményem: a papucs mindig papucs marad" – szólt be villámgyorsan pár embernek.

A lap elérte Meggyes Dávidot, Gréti párját is, aki szerint Evelin feltűnési viszketegségben szenved: „Gáspár-show.

Négy hónapja vége a forgatásnak, a csapatból többen a barátaink lettek, de Gáspár Evelin nem tartozik közéjük. Pont elég időt töltöttünk vele Ázsiában, és egy perccel sem akarunk többet!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről