A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Főállású háziasszony lett Janicsák Vecából

Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Janicsák Veca mesélt arról, hogy miként telnek a mindennapjaik a járvány alatt.
Vágólapra másolva!

Janicsák Veca a Blikknek adott interjút, amiből kiderül, hogy a fellépések híján főállású háziasszony lett, az egyetemi tanulmányait is felfüggesztette, hogy minden idejét a családjára fordíthassa.

Az énekesnő arról is mesélt, hogy miként telnek a járvány alatt a mindennapjaik: "Nyilván ez mindenkinek nehéz, a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a legjobbat kihozni ebből az időszakból. Magát a bezártságot nem viseljük rosszul, sütögetünk, kertészkedünk, jól telnek együtt a mindennapjaink. Persze anyagilag számomra is kiesést jelent, de szerencsére van annyi tartalékunk, hogy átvészeljük ezeket a heteket, illetve Ábel továbbra is folyamatosan dolgozik" – mondta.

Janicsák Veca Forrás: Emmer László

"Főállású háziasszony lettem, a ház körüli teendők és az Emmával közös programok általában kiteszik a napomat, az altatás utáni esti órák pedig többnyire munkával, alkotással telnek. Ezek szinte teljesen lefoglalnak, de ha marad egy kis szabadidőm, akkor szívesen veszek le egy-egy jó könyvet a polcról. Remélem, hamarosan kilábalunk ebből a helyzetből" – tette hozzá.

Veca azért próbál alkotni is: bár jóval kevesebb az inger, az élményanyag, mint korábban, a figyelme kevésbé szóródik szét, úgy érzi. Nemrég megjelent egy új klipje is, amelyet a Meseház című dalhoz készített a családja segítségével:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!