Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Szexik és híresek, de mégis egyedül vannak

BAFTA-gála 2020. vörösszőnyeg Charlize Theron
Charlize Theron
Vágólapra másolva!
A sztárokat több millió rajongó imádja, jó eséllyel válogathatnának ugyancsak világhírű, szintén körülrajongott kollégáik közül is, néhányan azonban – ilyen vagy olyan okból – inkább egyedül élnek, pedig már a negyvenes éveikben járnak. Miért nincs állandó partner Charlize Theron, Tyra Banks, Colin Farrell vagy épp Jared Leto életében? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Alexander Skarsgård

Forrás: Jordan Strauss/Invision/AP/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2018 Shutterstock. No use without permission./Jordan Strauss/Invision/Ap/Rex/Shutterstock

A Hatalmas kis hazugságok-ért Golden Globe-díjjal jutalmazott színész 43 éves, de még nem találta meg az igazit. A Timesnak két éve úgy nyilatkozott, hogy nem akar 65 éves koráig várni a családalapítással, de nem is erőlteti a párkapcsolatot, jól érzi magát egyedül is a világban. Úgy hiszi egyébként, hogy svéd létére egy brit nő lesz számára az igazi, az ő mentalitásukkal és értékrendjükkel tud leginkább azonosulni.

Charlize Theron

Forrás: Getty Images/2020 Jeff Spicer/Jeff Spicer

A 45 éves színésznő egy idei interjúban konkrétan azt mondta Howard Sternnek, hogy soha nem akart oltár elé állni, számára egyáltalán nem fontos a házasság. Tisztázott egy korábbi pletykát is, mint kiderült, egy percig sem volt Sean Penn menyasszonya – mint ahogy másé sem, hiába randizott többek között Keanu Reevesszel is annak idején.

Jon Hamm

Forrás: Michael Yarish / Amc

A Mad Men – Reklámőrültek 49 éves sztárja sem nősült meg soha, pedig Jennifer Westfeldttel közel húsz évig jártak, 1997-től 2015-ig tartott a kapcsolatuk. A színész már gyerekként sem látott sok jó példát a házasságra, kétéves volt, amikor a szülei elváltak – aztán hamar elveszítette őket, ami pedig arra tanította meg, hogy az életre felesleges forgatókönyvet gyártani: egyszerűen élni kell, ameddig lehet.

Tyra Banks

Forrás: AFP/Nick Agro

Az egykori szupermodell mindenben együttműködik a volt barátjával, Eric Alsával, hogy a legjobbat tudják nyújtani közös fiuknak, Yorknak – ráadásul együtt is dolgoznak, hisz a férfi Banks műsorának, a Topmodell leszek!-nek a fotósa. A 46 éves Banksnek emellett az anyja is sokat segít, vele és Yorkkal sokszor egy ágyban is alszanak egy hosszú nap végén, így egy új férfinak már nem is nagyon jutna hely.

Lapozzon, a következő oldalon újabb negyvenes, szingli sztárokkal folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről