Botrányosan megromlott Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata

Hódi Pamela/Instagram
Vágólapra másolva!
A realityceleb szerint lánya apja nem teljesítette azt, amit vállalt, a gyereket feladta volna repülőn az USA-ban, ő nem tervezett hazajönni vele.
Vágólapra másolva!

Hullámzó Berki és Hódi kapcsolata, de most romlott egy nem teljesített vállalás miatt. „2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra... hiába az 50-50 százalékos felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink! Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint édesapja hazahozza Amerikából Natit, amit szerződésbe is foglaltunk és közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült!" – háborgott Hódi.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

„Ez azért kellett, mert első körben fizetett stewardessel, majd egy kiskorúval, Mazsi húgával szerették volna hazaküldeni Natit, amit nem engedélyeztem. A beszélgetés körülményeit nem fejtem ki, csak ha muszáj. Kértem, hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, de nem küldték el sajnos" – fejtegette.

Hódi Pamela állítja, hogy végül más választása nem maradt:

vagy kint marad a lánya még két hetet az Egyesült Államokban, vagy hazajön Mazsi (azaz Berki párja) húgával. Utóbbit választotta, mert hiányoztak egymásnak.

„Nem kenyerem a médiát sem titeket ebbe belevonni, de ők elindították, és mivel tudjátok az előzményeket, így befejezem. Én csak védem magam és reagálok arra, amire kell! A média ezzel jár, és ha már elindult, akkor végigviszem!" – írta harciasan a realitysztár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről