A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Drogot találtak egy ismert magyar humorista lakásában

Rekop György
Vágólapra másolva!
Előállították őt és barátnőjét is,
Vágólapra másolva!

"Tekintélyes mennyiségű kábítószert találtak az egyik magyar tévés humorista otthonában. Rekop György barátnőjével lakik a lakásban, így nem lehet tudni, hogy pontosan kié is lehetett az anyag, amit a rendőrök lefoglaltak. Mindenesetre mindkettőjüket előállították" - írta a Ripost.

Rekop György Forrás: Rekop György, Instagram

„Az az igazság, hogy jó ideje lehetett érezni a lépcsőházban a jellegzetes fűszagot, esténként pedig az erkélyajtón is betódult a füstje. Meglepett, amikor megtudtam, hogy éppen ez a humorista srác volt az. Nem gondoltam, hogy egy ismert ember ennyire nyíltan tolná, de hát ezek szerint mégis" - mondta egy szomszéd.

A BRFK kommunikációs osztálya is reagált: „Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra 2020. szeptember 29-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy a XIX. kerület Bethlen Gábor utcában lévő egyik lakás erkélyén fűnek látszó növények vannak.

A kutatás során a nyomozók kábítószergyanús növényi származékot, valamint két kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le, továbbá az ott lakó R. Gy.-t és L. K.-t elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók R. Gy.-t kábítószer-birtoklás bűntett gyanúja miatt, míg L. K.-t kábítószer-birtoklás vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!