Nehéz döntés előtt áll Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári Korda György
Vágólapra másolva!
Balázs Klárinak és Korda Györgynek fájdalmas döntést kellett meghozniuk, valószínűleg szüneteltetni fogják a vendéglátást a villájukban.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári évtizedek óta üzemelteti a budai hegyekben álló villájukat, de a járványhelyzet miatt annyira visszaesett a forgalmuk, hogy valószínűleg egy időre bezárnak. "Hiába lehetünk nyitva a második hullám alatt, szó szerint megszűnt a nemzetközi turizmus, és még a hazai vendégek sem igazán jönnek. Jó, ha naponta két szobánk foglalt, ugyanakkor a fenntartási költségeink nem csökkennek. Mindent megpróbáltunk, mert mi családtagként tekintünk az alkalmazottainkra, de mára kezelhetetlenné vált a helyzetünk, csakúgy mint annyi versenytársunknak. Nincs más választásunk, szüneteltetnünk kell a hotelt" - mondta a Ripostnak Klárika.

Forrás: Balázs Klári

"Azt még nem tudjuk pontosan, hogy mikor állunk le, és természetesen várjuk szeretettel azokat a vendégeinket, akiknek élő foglalásuk van. Egyelőre nem is állítottuk le a foglalásokat, hiszen bízunk a csodában, de félő, hogy elkerülhetetlen lesz..." - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről