Három ilyen ronda nőt még nem láttam! - Őrült este a Sztárban sztárnál

Vágólapra másolva!
Volt pár nagyszerű előadás és néhány kegyetlen pillanat az adásban, főleg, amikor három férfi női együttes alakított, a Bestiák nevű formációt próbálták feltamasztani. A hetet - másodjára - Horváth Boldi nyerte.
Vágólapra másolva!

Shakira Whenever, Wherever című dalával kezdődött a show, Miss Mood utánozta a kolumbiai énekesnőt. A Meggyfa című dallal érkező Opitz Barbi állt legrosszabbul az első kör után, csak 31 pontot kapott a zsűritől, ellenben a Freestyler-rel bulit robbantó Horváth Boldi és a férfias Tóth Andi (aki Bryan Adams volt ezen az estén) kezdhetett megnyugodni, mivel a maximális 40-40 pontot kapták Bereczki Zoltánéktól. Vendégsztár is érkezett a vasárnap esti műsorba, Wolf Kati mutatta be új dalát.

Köllő Babett tv2

Íme Tóth Andi előadása:

Vastag Csaba, mint Elton John:

Horváth Boldi most is ügyes volt:

Miss Mood akcióban:

Este kilenc után jöttek a közös produkciók, az Emergency House nevű formáció Dübörög a ház című szerzeménye volt az első. Papp Szabi szerint olyanok voltak, mint ide-oda pattogó kukoricaszemek a mikróban, Köllő pedig terápiás csoportnak aposztrofálta őket, akik elmegyógyintézetből szöktek meg. „Pusztító volt" – vigyorgott Bereczki Zoltán.

„Három ilyen ronda nőt még nem láttam! – kommentálta a következő fellépő csapatot Köllő Babett, és tényleg súlyos, pusztító volt, amit a három fiú művelt a színpadon Bestiák együttesként (a lánytrió 1997-ben alakult Budapesten, a csapat menedzsere Kozso volt). Horváth Boldi úgy nézett ki, mint egy növekedési hormont szedő, óriásira nőtt Anettka, de a másik két énekes is felettébb furcsán festett. A zsűri azonban nem akarta, hogy ezen múljon bárki továbbjutása vagy kiesése, így mindkét alkalmi formáció megkapta a 40-40 pontot. Így néztek ki az új Bestiák:

tv2

A pluszpontok következtek, Bereczkitől Miss Mood kapott egyet, Papp Szabi Szabó Ádámot támogatta. Kökény Attila szerint az egyik legtehetségesebb a mezőnyben Barbi, neki adott pontot, Babett pedig Curtis mellé állt. Ezzel együtt Opitz maradt a zsűrilista végén. A hetet Boldi nyerte: "te vagy a legcukibb debella" - dicsérte meg Tilla.

Itt a súlyos videó:

„Szuper volt, vártam ezt az estét, a nap meglepetése Vastag Csabi és a lelke volt" – mondta Köllő a végén, Barbi benntartását sürgette. Papp Szabi rendhagyó estét látott: "nem mondom, hogy nem fogok felsírni éjjel!" – nevetgélt.

Kökény Attila szerint egyre nehezebb minden a versenyben, és lassan a célba érnek. Bereczki szerint átment rajtuk a gyorsvonat: „én is fel fogok ülni ma éjszaka nagy levegőt venni... minden időtöket a pihenésre fordítsátok, mert a sok energia felemészti az embert" – elmélkedett.

Miss Mood ezúttal is megúszta, Opitz Barbi kiesett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!