Vágólapra másolva!
A Premier League 3. fordulójának rangadóján a Liverpool Szoboszlai Dominik remek játékának is köszönhetően 3-0-ra kiütötte a Manchester Unitedet az Old Traffordon. A magyar középpályást az első félidőben brutálisan felrúgta Lisandro Martínez, az esetet pedig nem hagyta szó nélkül a Liverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk.

A Liverpool nem adott sok esélyt a Manchester Unitednek a forduló rangadóján. Arne Slot együttese az első félidőben Luis Díaz két góljával már 2-0-ra vezetett, az 56. percben pedig Szoboszlai Dominik remek gólpassza után Mohamed Szalah beállította a 3-0-s végeredményt

A 40. percben a hazaiak argentin védője, Lisandro Martínez brutális szabálytalanságot követett el, hátulról durván felrúgta Szoboszlait, aki fájdalmas arccal terült el a földön. 

A magyar válogatott sztárja szerencsére folytatni tudta a játékot, de a Liverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk nem ment el szó nélkül a kőkemény belépő mellett.

Gyere csak ide és próbáld meg velem megcsinálni ezt" - 

mondta fenyegetően Martíneznek a Szoboszlai védelmére kelő holland hátvéd.

Az argentin futballista megúszta sárga lappal a kegyetlen szabálytalanságot, a Manchester United viszont nem kerülhette el az újabb vereséget. Erik ten Hag csapata három forduló alatt már kétszer is kikapott, így csupán a 14. helyen áll a tabellán. A Liverpool az új edzővel remekül kezdte a szezont, Szoboszlaiék eddig az összes meccsüket megnyerték, erre csak a címvédő Manchester City volt még képes rajtuk kívül a Premier League-ben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!